Nedávno jsme shlédla dojemné a současně strašidelné video od UNICEF. Pokud byste měli tendenci tuhletu organizaci podporovat, doporučuju shlédnout video dvakrát anebo tolikrát, než pochopíte, že to nemáte dělat. Na videu na diváka pokřikují dvě holčiny, protože my nenažranci z privilegovaného světa jsme nedali vakcínu nebohým z chudých rozvojových zemí (dnes eufemisticky v učebnicích zeměpisu označovaných jako země „méně rozvinuté“). Kvůli našemu odpornému sobectví, kdy opícháváme všecko, co se hýbe a to, co neuteče dost rychle nebo je příliš blbé i třikrát a víckrát, v těch bohem zapomenutých státech není očkován skoro nikdo a pandemie proto trvá ještě v roce 2025!

V závěru videa na vás čeká jímavá „madona s dítětem“ s vyčítavým příkazem:

Můžu vám říct, že mne nadávky od UNICEF a ty dvě hysterické holčičky vážně rozhořčily. Mám z toho silnou duševní újmu, protože já jsem se za to, aby moje vakcíny dostali chudí, bila i u NSS.

Ten mne, pozor spoiler, poslal do háje zeleného! Opravdu by mne zajímalo, v jakém vesmíru soudci z NSS žijí, že vůbec, ale vůbec nevidí, co se ve světě děje? Jak to, že nechápou, že musíme dát vakcíny těch, kteří je nepotřebují, těm, kdo jinak zemřou? To mají tak okoralá srdce, že je jim lhostejný osud černookého batolete hrajícího v onom videu UNICEF? Mně teda ne! A co vy, nechcete taky darovat svého Fajcra?

%d bloggers like this: